L’Escala. El camí d’Empúries. El Camí de les dunes.

Un bon dia de primavera del mes d'abril del 2019, tot passejant des de Sant Martí d’Empúries vers l’Escala pel camí de les dunes, vaig percebre unes imatges que, tot seguit, vaig traduir mentalment en formes gràfiques. En aquell moment i per determinades raons no vaig poder agafar paper i ploma per a traduir-les plàsticament.

L’endemà i dies posteriors vaig tornar al mateix lloc i vaig captar aquelles formes i moltes altres de tot el recorregut del passeig.

Els arbres eren espessos amb molta frondositat i vaig decidir de traduir aquelles imatges, simplificant i estilitzant les formes, en un conjunt de dibuixos.

El leitmotiv de tots aquests treballs son un petit conjunt d’arbres i una tanca. Aquesta tanca segueix tot el recorregut del camí a un i altre costat amb la finalitat de preservar les dunes.

Els arbres evidentment també han estat estilitzats tot tractant les formes del tronc amb un petit fullatge. Les tanques, sense representar tot el seu recorregut es limiten a ser un altre element plàstic dins de cadascun dels dibuixos. Tots els dibuixos han estat fet amb tinta xinesa sobre paper.

Camí de les dunes

 

 

Camí de les dunes

 

 

Camí de les dunes

 

 

 Camí de les dunes

 

 

Camí de les dunes

 

 

Camí de les dunes

 

 

Camí de les dunes

 

 

Camí de les dunes

 

A Fundació Rodríguez-Amat

www.rodriguez-amat.cat